1325 CNC Drožyba Mašina 3axis Pjovimo Staklės, Medienos CNC Router 4.5 KW Italija HSD Oro Aušinimo Velenas Dulkių T-slot Darbo Stalo

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€5 191.69

Dalintis

Apie prekę

1325 CNC Drožyba Mašina 3axis Pjovimo Staklės, Medienos CNC Router 4.5 KW Italija HSD Oro Aušinimo Velenas Dulkių T-slot Darbo Stalo

Dėmesio!!Visi MĖLYNA DRAMBLYS produktai gali būti pagaminti pagal užsakymą, kad atitiktų jūsų reikalavimus.Jei norite žinoti, FOB, CFR, CIF ir kainas, prašome siųsti mums savo atvykimo uostas, mūsų pardavimo išsiųsime jums naujausius ir palankiausias siuntimo išlaidas.Be to, dabar šis produktas yra gera reklama.Kviečiame susisiekti su mumis iš karto gauti geriausią nuolaidą kainą!!!Ačiū.

1. CNC Router 1325 a dvantage

① Naujo tipo storesni ir didesni sunkiųjų suvirintas rėmas ir ožinius,ilgas tarnavimo laikas.

② Automatinis alyvos rūko spary sistema,tinkama procesas minkštas metalas,pavyzdžiui, aliuminio,vario.

③ DSP A11 kontrolės sistema,lengva naudoti,nereikia sujungti su kompiuteriu,palaiko 3 krypties darbai.

2. CNC Router 1325 Techninė specifikacija

Aprašymas

Parametras

X,Y,Z Darbo Vieta

1300x2500x200mm

Stalo Paviršius

T-slot ir vakuumo ,darbo stalas, 4 lizdai

Veleno

4.5 kw Oro aušinimo velenas

X, Y Struktūra

20#Taivanas HIWIN Linijinės vadovas ir spiralinės stovo

Z Struktūra

Kamuolys varžtą ir#20 Taivano HIWIN Linijinės vadovas

Variklinių transporto priemonių ir vairuotojo

FL118 žingsninių variklių,YAKO 2608 stepper driver

Veleno Greitis

0-24000RPM

Keitiklis

4.5 kw Fuling Keitiklis

Komandų Kalbą

G Kodas

Kontrolės Sistema

DSP A11 kontrolės sistema

Kompiuterio Sąsaja

USB

Collet

ER20

X,Y Rezoliucija

Programinės Įrangos Suderinamumas

Type3 Programinės Įrangos, (Galimybė: Artcam Programinė Įranga)

Veikia Aplinkos Temperatūra

0 - 45 Celsijaus

Santykinė Drėgmė

30% - 75%

Pasirinktinai

3kw vandens cirkuliacijos dulkių siurblys su vandens dėžutę

1,5 kw Naujo tipo duble-maišelis dulkių surinkėjas

PS:Visa darbo vieta ir specifikacijos gali būti pritaikyti pagal jūsų pageidavimus. 3. Pagrindinės dalys: 4. Programos 1. Reklama: graviravimas ir pjaustymas, įvairių ženklų ir skaičių plokštės, marmuras ir kt meno poveikis medžiagoms.Įskaitant marmuro, žalvario, plieno ir kitų metalų medžiagos. 2. Amatai: simbolių graviravimas bet kokios kalbos ir raštai, dovanos ir suvenyrai, primityvus tvarkant ir formuojant dailieji amatai, ir stiletto. 3. Liejimo: graviravimas subtilus raštas ir gėlių modelio, primityvus ir smulkių perdirbimo mažų formų. 4. Architektūros modeliai: graviravimas bauda langą, tvoros ir sienos modelius ir kt. 5. Antspaudas graviravimas, antspaudai ir medalis medžiagų, tokių kaip jaučio ragų, medienos ir kt. 6. Etiketė: graviravimas simbolių, skaičius, ir kito modelio ant etiketės produktų ir produktų tiesiogiai. 7. Medžio apdirbimo ir perdirbimo tankis valdyba, stiletto banglenčių valdyba, tvarkymo rutuliukai, spintos ir baldai.

5. Pakuotėje ir pristatymas Ne Paketu: Standartinės eksporto mediniai atveju .rding į jūsų prašymus.

Laivybos, galite pasirinkti jūrų laivybos sąlygų mokėjimo, galite pasirinkti EXW/FOB/CIF/DDP/DDU.Tai priklauso nuo to, ką jūs norėtumėte geriau.Darbo zonos ir specifikacijos gali būti pritaikyti pagal jūsų pageidavimus.

6. Garantija

Prieš-pardavimo: mes bandysime sužinoti jūsų užklausas apie tai, kas darbe jums bus padaryti ir padės jums pasirinkti labiausiai tinkama mašina specifikacija & suteikti jums geriausią sprendimą.

Gamybos metu : mes atsiųsime nuotraukas ir imtis vaizdo mašinų gamybos metu, todėl klientai gali sužinoti daugiau informacijos apie procesija, kad jų mašinos.ir suteikti jiems pasiūlymus.

Prieš laivyba :mes bus patvirtinti, specifikaciją, siekiant išvengti klaidą, ir mes bandymų ir reguliuoti mašiną, kol jis buvo geriausias performence.

Po laivyba : mes duoti jums sekimo informaciją, jūrų laivų, tad vartotojai gali žinoti, kada ji atvyks į savo uostą, ir padaryti pakankamai preparatas.

Atvykus: mes patvirtinti su jumis, jei mašina yra geros būklės, ir pamatyti, jei bet kokias atsargines metu buvo sulaužytos dalys jūra, laivybos tada padės išspręsti draudimo.

Apie mokymus: yra, kai vadovas ir video apie tai, kaip įdiegti ir naudoti mašina , jei turite kokių nors klausimų, galite susisiekti su manimi bet kuriuo metu, tada I pasirūpinti mūsų profesionalūs specialistai padės jums video, nuotraukos,skambinkite arba rašykite arba užsienio aptarnavimo.

Apie garantija: suteikiame vienerių metų garantija dėl visos mašinos.

7. Klientų Atsiliepimai:

8. Bendrovė trumpas įvadas

Jinan Blue Elephant CNC Mašinos Co., Ltd " yra įsikūręs Miesto Jinan Shandong Provincijoje.Mes visada buvo sukurtos mokslinių tyrimų ir gamintojo CNC maršrutizatorius mašinos ir lazerinės pjovimo graviravimo staklės.Mes turime mūsų R & D skyrius, Kokybės kontrolės departamentas, ir po pardavimo ir paslaugų departamentas.Mūsų produktai yra plačiai naudojami Medienos apdirbimo, Reklamos, Modelio, Elektriniai, CAD/CAM Pramonės modelis, Drabužiai, Pakuotės Spausdinimas, Ženklinimas, Lazerio sandarinimas ir t.t.Mes turėjo gavo CE ir ISO9001 sertifikavimą visada siūlome geriausią kokybės mašina

Kai kurių kitų cnc staklės jūsų nuoroda

Žymos: cnc malimo velenas, mt3 veleno, 12000 veleno, cnc tekinimo staklių veleno, kasetinis veleno, cnc hsd veleno, dėl suklio, 9kw veleno, atc bt30, atc variklis.

Charakteristikos

CNC arba Ne cnc
Variklis Japonija Yaskawa servo variklis, 850W
Sąlyga Naujas
Veleno Originalus 4.5 KW HSD ATC veleno
Z ašies perdavimo TBI kamuolys varžtas
X Y ašies perdavimo Spiralinės stovo ir krumpliaratis
vairuotojas Yaskawa 1000W stiprintuvas vairuotojai
Keitiklis Taivano 11KW DELTA keitiklio
Modelis ELE-1325
Rėmas Suvirinta Struktūra
Prekės Pavadinimas Mėlyna Dramblys
Bėgiai HIWIN 25# linijinis vadovas, ir bėgiai
Kontrolės sistema Vokietijos "Siemens" /Systec 6mb
Modelio Numeris ELE-1325

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

1325 CNC Drožyba Mašina 3axis Pjovimo Staklės, Medienos CNC Router 4.5 KW Italija HSD Oro Aušinimo Velenas Dulkių T-slot Darbo Stalo

1325 CNC Drožyba Mašina 3axis Pjovimo Staklės, Medienos CNC Router 4.5 KW Italija HSD Oro Aušinimo Velenas Dulkių T-slot Darbo Stalo

Panašūs produktai: