Nauja Išpardavimas
BLF2324M8LS200P RF vamzdis Aukštų Dažnių vamzdis, Galios stiprinimo modulis Padidinti

BLF2324M8LS200P RF vamzdis Aukštų Dažnių vamzdis, Galios stiprinimo modulis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€80.55

Dalintis

Apie prekę

====== ===========Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę===================

Mūsų įmonė yra profesionalus teikėjas integrinio grandyno remti paslaugos, parduotuvės pardavimų patirtis!Daug vietoje inventorių, klientas yra aukščiausiasis, teikiant klientams kokybiškus produktus!Mes turime daug produktų parduotuvėje, ir, svarbiausia, jūs gausite aukštos kokybės, mažiausia kaina ir greitas pristatymas.

Jei turite klausimų dėl produkto pirkimo, galite atsiųsti mums laišką ir mes pasistengsime atsakyti jums pirmą kartą.Mes galime teikti vieno langelio " paslauga elektroniniams komponentams.

– – – – – – – – – – – – – – Pirkimo aplinkybes– – – – – – – – – – – – – –

Produktas bus patikrintas prieš vežimą, tai bus geros būklės, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, jei yra kokių nors problemų su produktu. Po to, kai gausime jūsų užsakymo apmokėjimą, išsiųsime per 1~3 darbo dienų.

Mes atsiųsime jums per Alibaba Standartas Logistikos, Alibaba Prioritetas Logistikos, DHL, EMS, "FedEx" (siuntimo būdas priklauso nuo jūsų galimybės).

Visi klientų užsakymus, mes ne imti į rankas mokestis, net 1pcs dalis.Kai dalys atvyko į savo vietos papročius, jeigu dalys turėjo mokėti muito, mes ne atsakinga už bet kokį užsakymą muito ar importo mokesčių.Įsitikinkite, kad skaityti ir laivybos duomenys nustatyti tikėtis pristatymo laiką.Jei projektas vis dar neatvyko šiuo metu, prašome pateikti mums žinutę, prailginti apie gavimą šis įsakymas.

Prašome patikrinti, gavęs prekes.Jei produktas nėra patenkinami, jums reikia grįžti į grąžinamąją išmoką,.Prašome susisiekti su mumis prieš grąžinant prekes ir grąžinimo turi būti nauja narė (pirkėjas turi grąžinti visus originalus ir nepažeista elementus pagal perpardavimo sąlygas).

Mes nuoširdžiai padėkoti jums už jūsų teigiamus atsiliepimus ir baigti sandorį, ir mūsų sistemos bus palikti jus su teigiamų atsiliepimų.

=========== Linkiu jums malonu apsipirkti , Sveiki atvykę į kito apsilankymo ===========

Žymos: pora butas 64, loveyou lempos, pašto didelis, sac maingeek, meškėnas piktogramą, pircing nipl, ktm 125 manžetai, makaronų 18 cm, mikado batai.

Charakteristikos

Naudoti 1
Prekės Pavadinimas JINSHENGER
Protingas Mokestis No
Ekranas No
Greitai įkrauti No
Išvesties Sąsaja USB išėjimas
Pakuotė Taip
Tipas 0

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

BLF2324M8LS200P RF vamzdis Aukštų Dažnių vamzdis, Galios stiprinimo modulis

BLF2324M8LS200P RF vamzdis Aukštų Dažnių vamzdis, Galios stiprinimo modulis

Panašūs produktai: