G528 Belaidžio ryšio Signalų Detektorius Anti-slapto pasiklausymo Anti-Tiesus, Kameros Ieškiklį GSM Klausymosi Prietaisas GPS Signalo Blokatorius

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€23.55

-53%

€50.11

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

1. Vėliau dual-antenos konstrukcija, tvirtesnis dual-dažnių veikimą, didelio jautrumo antena, kartu su profesionalių radijo bangos ieškoti signalus greitesnis, stipresnis anti-trukdžių, tikslesnis ir išlaisvinti azimutas ir atstumas aptikimo.

2. Aptikimo dažnio diapazonas yra platesnis, ir jis gali tiksliai nustatyti 5.8 GHZ, mini kameros, 1.2 G/2.4 G belaidės, IP kameros, 2G 3G 4G korteles, klaidas ir adresai, kurie gali fiksuoti, sekti ir stebėti automobilių GPS sekimo Ir CDMA signalo, tiksliai panaikinti krizės jums.

3. Spektaklis yra stabili, LED indikatorius, gali tiksliai parodyti intensyvumo signalo šaltinį ir jautrumas, gali būti didinamas arba mažinamas reguliuojant mygtuką, norėdami padidinti arba sumažinti aptikimo diapazonas.

4. Ilgas laukimo laikas, mašina gali nepertraukiamai veikti iki 10 valandų po to, visiškai nemokamai, todėl galite jį naudoti ilgesnį laiką, net ir be įkrovimo, o krovimo laikas yra trumpesnis nei 3 valandas.

5. Siekiama įvairių rūšių eavesdroppers, automobilių sekimo, mobiliųjų telefonų slaptas programinės įrangos, kazino sukčiavimo prietaisų ir kitų gaminių, ir kryptingos sukurta saugumo ir gynybos priemonėmis.

Aprašymas:

Šis produktas imasi iniciatyvos priimant skaitmeninės gavimo būdas, kuris skiriasi nuo visų produktų rinkoje.Jis ne tik praplečia dažninį kontrolės ir matavimo, bet taip pat veiksmingai padeda išvengti trukdžių užstatyti signalus visur gyvenime, ir tai smarkiai pagerina jautrumą.

Techniniai duomenys:

Dažnių diapazonas: 1-8000MHZ

Aptikimo dinaminis diapazonas: >73db

Aptikimo jautrumas:

Aptikimo diapazonas: 1.2 G: 10㎡ (standartas: 10 mw)

2.4 G: 15㎡ (standartas: 10 mw)

Elektromagnetinės bangos: 10-20M

Mini kamera: 10-20M

Mobilusis telefonas dažnių juosta: 2G, 3G, 4G, 10㎡

Maitinimas: Built-in 3.7V1000ma polimero ličio baterija

Darbinė srovė: 60ma

Darbo laikas: 8-12 val.

Svoris: 120 g

Pakuotė:

1 x Detektorius

1 x Chargar

1 x Instrukcija

2 x Antenos

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Žymos: skaitmeninis oscilloscope owon, jammer gps blokatorius, radijo signalo blokatoriai, kameros signalo blokatorius, detektorius detektorius, gps signalo slopinantys, žemę pavasario, skaitmeninis oscilloscope rigol, hantek dso5102p specifikaciją, jammer lte signalas.

Charakteristikos

Aptikimo jautrumas 0.03
Kilmės KN(Kilmės)
Darbinė srovė 60mA
Aptikimo dinaminis diapazonas >73db
Dažnio Diapazonas 1-8000MHz
Mini Kamera 10-20m
Maitinimo Šaltinis Built-in 3.7V1000ma polimero ličio baterija
Oscilloscope Dalys Ir Priedai Tipas Oscilloscope Zondas Ir Priedai
Sertifikavimo CE
Aptikimo Diapazonas 10-15㎡(standartas
Elektromagnetinės Bangos 10-20m
Darbo laikas 8-12 valandų
Mobilusis telefonas dažnių juosta 2G, 3G, 4G, 10㎡

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

G528 Belaidžio ryšio Signalų Detektorius Anti-slapto pasiklausymo Anti-Tiesus, Kameros Ieškiklį GSM Klausymosi Prietaisas GPS Signalo Blokatorius

G528 Belaidžio ryšio Signalų Detektorius Anti-slapto pasiklausymo Anti-Tiesus, Kameros Ieškiklį GSM Klausymosi Prietaisas GPS Signalo Blokatorius

Panašūs produktai: