Magnetinio Kabelis 3 in 1 "Micro USB" Tipo C Adapteris, Įkroviklis Greitai Įkrauti Iphone Xiaomi Sony Magnetas "Android" Telefono Laido

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1.40

-15%

€1.65

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas:

Produkto savybės:

Kabelis turi stiprią magnetinę jėgą ir gali automatiškai suderinti ir prisijungti prie uosto, per aklas traukos ir taip gerokai sumažinti žalą mobiliojo telefono įkrovimo sąsajas, sukelia kelis kartus prijungimą ir atjungimą.

Kai Įkrovimas Su Magnetine Kabelio = Apmokestinimo Kelis Kartus Su Tradicinių Kabelis.Nereikia pašalinti kamštį, nes ji taip pat gali tarnauti kaip apsauga nuo dulkių dangtelis, skirtas apsaugoti telefoną.

Viena ranka įkrovimo operacija skiriasi nuo tradicinių įkrovimo veikti, taip pat, nes jums don\ \ 't reikia suderinti kabelį prie uosto, jei turite mobilųjį telefoną su viena ranka ir duomenų kabelis, kita vertus, todėl, kad jūs galite mėgautis malonių jausmų ir patogus valdymas patirtis vairuojant keliones ir įvairiomis progomis!

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: Magnetinis Duomenų Kabelis

Taikoma įranga: Android

Gaminio medžiaga: aliuminio lydinys, TPE, varinė šerdis, LED lempos

Produkto savybės: greitas įkrovimas

Srovė: 1A-2.4

Medžiaga: Dvigubo aliuminio lydinio korpusu, patvarus.

Pakuotė:

1X Magnetinis Duomenų Kabelis

Žymos: spartusis įkrovimas usb įkroviklis c, cabl micro usb, sunkiųjų magnetinio kabelis, 3 in 1 usb cabl, cabl iphon, ausinių mini usb, 3 x usb c greitas įkroviklis, aukšti magnetiniai kabelis, kampe mini usb, žaibo usb c f.

Charakteristikos

Maksimali Srovė 2.4
Jungtis A mini usb
Jungtis B Micro Usb
Medžiaga Aliuminio Lydinys + TPE + Nailono Tinklelio Laidą
Paviršiaus Medžiaga Nailonas
Savybės Magnetinis
Prekės Pavadinimas YMZOMS
Funkcijos 2 įkroviklio xiaomi
Funkcija "Iphone"
Funkcija 3 Funkcija 1
Yra Mažmeninės Pakuotės No

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Magnetinio Kabelis 3 in 1

Magnetinio Kabelis 3 in 1 "Micro USB" Tipo C Adapteris, Įkroviklis Greitai Įkrauti Iphone Xiaomi Sony Magnetas "Android" Telefono Laido

Panašūs produktai: