VESTLINDA Backless Tuščiaviduriai Iš Sexy Bodycon Suknelės 2019 M. Pavasarį Moterų Klubo Snakeskin Spausdinimo Mini Suknelė Spageti Dirželis Suknelė

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€8.09

-34%

€12.44

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas:

Išsiskirti klubas su šiuo sexy nėrinių suknelė.

Savybės:

Spagečiai dirželiai ir backless stilius rodo, seksualus jaustis.

Juoda nėrinių pagerina moteriškas žavesys.

Su snakeskin pattern ant suknelė stilingas ir laukinių.

95 proc. poliesteris, 5 proc. spandex.

Suknelė Collocation:

Stiliaus su pora aukštakulnius.

Šiltas Patarimai:

Skalbkite atskirai.Naudoti švelnus, bleach-nemokamai plovikliu.

Išvengti per plovimas, negalima krūmų sunku ir išvengti aštrių dalykų ir perlaikymas.

Pranešimas *Matavimai parodyta dydžio diagramos rasite drabužių matavimai, ne kūno matavimai. *Mūsų dydis yra ne Standartinis RU/JAV/JK/ES dydžių, kaip tu gali žinoti, dydis gali skirtis tarp ženklų. *Įsitikinkite, kad jūs gaunate tinkamą dydį, prašome kreiptis į mūsų dydžių lentelė aprašyme Prieš Perkant.Jei nesate tikri dėl dydžio, rašykite Mums Tikslią jūsų Organizmui Measurments (Aukštis/Krūtinė/Liemuo/Klubai) taip, kad mes galime suteikti jums keletą pasiūlymų, kaip pasirinkti tinkamą dydį.Dėkojame už jūsų supratimą! *Rankinis matavimas gali būti 1-3cm skirtumas.

Draugiški Patarimai

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai.Kaip galima stebėti mano sklypo?Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: 17track Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

1. Galite naudoti kredito kortelės.WebMoney.TT perlaidos."Western Union".Qiwi piniginės.Brazilija Boleto.SOFORT Bankininkystės mokėti.

2. Visi mokėjimo kreditine kortele, reikia patikrinti Taiji.lt, jis truks 24 valandas.

3. Jei pasirinksite Boleto mokėjimų, ji paprastai trunka iki 5 dienų iki mokėjimo sėkmingai.

4. Anksčiau mokėjimo priemonės anksčiau išsiųsti!

1. Paruošimo Laikas: išsiųsime elementus per 3-10 dienų(darbo dienas) po jūsų apmokėjimo gavimo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną.

2. Paprastai, mes išsiųsti šį elementus, jums Pardavėjo pristatymas metodas, o tai bus atnaujinti stebėjimo informaciją per 3-5 dienas po prekių pristatymo paprastai, jūs galite sekti jį į svetainę užsakymo detales.

3. Jūs taip pat galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, pavyzdžiui, DHL, EMS,FEDFEX, TNT ir UPS , tačiau jums reikia mokėti už krovinių.

4.Pristatymo laikas: Prieš mes galime ship užsakymą, mes turime paruošti savo produktus, ar griežtos kokybės kontrolės bandymai ir atidžiai paketo elementus.Laiko reikia paruošti savo daiktų pristatymas atskirą nuo pristatymo laikas, bet nesijaudinkite, laikas nebus ilgas.Ačiū už supratimą!

5.Mano muitinės, nuotolinio adresas ir pristatymo greičiu, mes galime naudoti kitų laivybos metodus, o ne vienas, matote, kad puslapis.

1. Visi mūsų produktai bus tikrinami po vieną, prieš išsiunčiant.

2. Pirkėjas turėtų patikrinti, ar pakuotė dar gauna.Jei jis yra pažeistas, atliekant krovinių, prašome atsisako pasirašyti, tai ir susisiek su mumis laiku.

3. Jei yra kokybės problemų, prašome pasiūlyti išsamią informaciją mums per 7 dienas nuo gavimo, Mes patvirtinsime jūsų problemą ir pasiūlyti patenkintas sprendimas jums.

4. Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti postages jei problemų sukelia jūsų pusėje.

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių, 5 žvaigždučių, už išsamų reitingų jūsų užsakymą.Kai jums parodyti mums screenshot tiek 5 žvaigždžių, mes jums NUOLAIDĄ kitam užsakymui.

2. Jei jums pasidalinti savo prekės nuorodą į savo socialinių TINKLŲ paslaugų arba Facebook, mes jums dovaną ar NUOLAIDĄ kitam užsakymui.

3. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

4. Rašykite mums befor palikdami neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą svetainėje.Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemas.

Žymos: snakeskin antklode, aneikeh snakeskin, bandeau suknelė, slydimo suknelė y2k, slydimo, suknelė spageti dirželis, snakeskin piniginės, dress satino, snakeskin įstaiga, šilko suknelė.

Charakteristikos

Modelio Numeris Moterų Slydimo Suknelė Snakeskin
Siluetas Apvalkalas
Rankovės Stilius Spageti Dirželis
Sezonas Pavasarį
Lytis MOTERIS
Prekės Pavadinimas VESTLINDA
Suknelės Ilgis Virš Kelio, Mini
Apdaila Nėriniai
Talėja imperija
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Stilius Sexy & Klubas
Modelio Tipas Kita
Medžiaga Poliesteris
Iškirpte V-Kaklo

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

VESTLINDA Backless Tuščiaviduriai Iš Sexy Bodycon Suknelės 2019 M. Pavasarį Moterų Klubo Snakeskin Spausdinimo Mini Suknelė Spageti Dirželis Suknelė

VESTLINDA Backless Tuščiaviduriai Iš Sexy Bodycon Suknelės 2019 M. Pavasarį Moterų Klubo Snakeskin Spausdinimo Mini Suknelė Spageti Dirželis Suknelė

Panašūs produktai: