12Pcs Sponge Vaškavimas Poliravimas Poliravimo Padas Rinkinys Nustatyti Gręžimo Adapter Car Polisher

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.05

-34%

€9.30

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

12Pcs 3 colių Poliravimo Padas Rinkinys.Pilnas Profesionalus Vata ir Putų Padas Poliravimo, Šlifavimo ir Apdailos Sistemos.

Nugarėlės Mygtukai yra naudojami klijuoti flocking disko paviršiaus, kuris yra elastingas, lengvai išardyti ir surinkti Velcro, ir tvirtą sukibimą.

Sponge poliravimo padas yra dažniausiai jie naudojami mašinų, baldų ir kitų daiktų pobūdį dažai, dažniausiai naudojami vaškavimas, poliravimas ir įbrėžimų remontas.

Vilnos poliravimo padas yra daugiausia naudojamas veidrodis poliravimo, galima naudoti kartu su poliravimo pasta arba poliravimo vaškas, poliravimo efektas yra geriau.

Reguliariai vaškavimo ir poliravimo sukuria apsauginį barjerą nuo priešo atakų, iš aplinkos savo baldus ir automobilio išvaizda bus saugoma už metus į priekį.

Naudojamas Auto automobilių detalių poliravimas, visų rūšių kailis dažai tai, vaškavimas, poliravimas ir sandarinimo glazūra, išvalyti ir pagerinti jų lengvumas.

Gali būti naudojamas pneumatinis polisher arba elektrinės poliravimo mašina.

Specifikacija:

Dydis: 3" ( 80mm)

Medžiaga: Kempinė, Vilna

Skylės: M10

Maksimalus greitis: 3000 RMP

Storis: 1" ( 25mm )

Svoris:127g

Taikoma mašinos: Elektros, Gręžimo/ Kampo Šlifavimo/ Poliravimo Mašina/ Vaškavimo Mašinos

Kiekis:12Pc

Paketas Apima:

9 x Kempinė Poliravimo Šluostės

1 x Vilnos Pagalvėlė

1 x M10 Gręžimo Bendras

1 x siurbtuko

Pastaba:

Prašome atidžiai patikrinti, ar prekių išvaizda, dydis, forma ir tada palyginkite savo originalios prekės, prieš užsakant, ačiū.

Šviesos fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.

Kadangi dydis aukščiau yra matuojamas ranka, dydžio faktinis elementas, kurį gavo galėtų būti šiek tiek skiriasi nuo dydžio aukščiau.Prašome don ' t mind, ačiū!

Žymos: adapteris, skirtas tiek lankstus, žiedinis pjovimo rinkinys, snmg120404, frezavimo su dremel, undinė viršų moteris, bodysuit wrap, gręžimo pratęsimo, aukso žiedas su mažas akmuo, afrikos suknelė sexi, daisy gėlių žiedas.

Charakteristikos

Tipas Elektros Įrankių Dalys
Modelio Numeris Sponge plokštės rinkinys
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

12Pcs Sponge Vaškavimas Poliravimas Poliravimo Padas Rinkinys Nustatyti Gręžimo Adapter Car Polisher

12Pcs Sponge Vaškavimas Poliravimas Poliravimo Padas Rinkinys Nustatyti Gręžimo Adapter Car Polisher

Panašūs produktai: