Vėliau Gamyklos kainų Android 7.1 Quad core 10.1 colių Automobilinis DVD 2012 toyota Camry Radijo navigacijos su GPS Radijas, wifi BT

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€207.60

Dalintis

Apie prekę

DUK :

1.Šis punktas tinka mano automobiliui ?

Šis 2 din Car dvd Tilptų 2012 toyota camry

Ir prieš perkant, prašome patvirtinkite, žaidėjas, pozicija, ūgis savo automobilį.

Jūs turėtumėte patikrinti, žaidėjas, pozicija, aukštis jūsų automobilį(aukštis jūsų brūkšnys lizdą. )

Jei nesate tikri,ar galite atsiųsti jūsų automobilio salono nuotrauka už mane?Ačiū.

2.Ji gali būti išsiųsti į savo šalį?

Galime siųsti daiktų, 98% pasaulio šalių.jei jūsų šalies gali ot pasirinkite Taiji.lt , pls kreipkitės į mus .

3.Kiek tai užtruks, atvykti?

Paprastai kalbant, mes organizuojame siunta 2-5 darbo dienas, kai mokėjimas patvirtino, ir mes bendradarbiauti su DHL(5-7days), ir EMS (13-20days) pristatymo laiką.

Pastaba: mes išsiųsti prekes tik per EMS, kad klientams kai kurie srityje, e.g.Rusija, kuri yra geriau už savo importo.

Brazilija klientas, prašome pranešti mums savo mokesčių numeris (CNPJ NR. ar CPF NR.), ar mes negalime apdoroti jūsų užsakymą.

4.Ar man reikės mokėti muitus?

mes nereikia mokėti jokių mokesčių Mokesčių .ir kaina apie Taiji.lt neapima muitų mokesčių ir mokesčių, jei atsitinka, jokių muitų mokesčių ir mokesčių, kurį sukelia tai, pirkėjas turi mokėti pats, jeigu jūs nesutinkate, prašome neperka būtų išvengta problemų .Vartotojo pareigos yra už importuojančios šalys.Nors mes negalime kontroliuoti tai, mes padėsime jums pareikšti, mažesnės vertės muitinėje.Todėl dauguma mūsų klientams nereikia mokėti muitų, arba tiesiog sumokėti keletą.Jei turite specialių reikalavimų nurodyta vertė, prašome mums paaiškinti, kai jūs užsakymus

kitos:

1.Sąlygų Siunta:

Prieš užsakant prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti jūsų pageidaujamas vežimo būdas.Prekės yra vežamos tik po to, kai mokėjimas patvirtino, sąlyginio Deponavimo.

2.Laivybos Įmonėms:

Mes paramos siuntą "HK post" "China post" "EMS" "DHL" "UPS" "FEDEX" "TNT" , Jei jums reikia pagalbos pasirenkant greitas ir patikimas pristatymas bendrovė, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai ir mes padarysime viską, kad padėtų.

Laivybos Politika:

Mes laivas Taiji.lt registracijos adresą.Prašome pateikti jūsų teisingas, išsamus adresas, pavardė (pavadinimas) ir savo kontaktinį telefono numerį Taiji.lt.

Mes laivas visame pasaulyje.

3.Atsiliepimai:

Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jeigu esate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome palikti atsiliepimus.Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.

Kokybės Pirma, Klientas Aukščiausiasis!!!

Žymos: garsiakalbis watt, ohm garsiakalbis, 10 vatų gps imtuvai, 3 vatų garsiakalbį, 4 ohm garsiakalbis, 10 vatų radijo stotis, 10w 4 ohm garsiakalbis, radijo 60 w, radijo nešiojamų 10 w, 5 vatų garsiakalbį.

Charakteristikos

RAM 1G
Specialios Funkcijos CD-R
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis "TOYOTA"
Įtampa 12V
Speciali Funkcija Parama Gali, Autobusų
Ekrano Dydis 10"
Din Dvigubas Din
Rezoliucija 1024*600
Prekės Pavadinimas Kova partneris
operacinės sistemos "Android"
Prekės Svoris 3kg
"Toyota" Modelis CAMRY
Medžiagos Tipas Kita
Max Išorinė Atmintis 32G
Sąsaja COM2
Elemento Dydis 10.1 colių
Galia 4 x 45 W (Maks.)
ROM 16G
Skaitmeninės Medijos Formatas JPEG
Camry Metų 2012
Modelio Pavadinimas n0903
OSD Kalba Kinų (Supaprastinta)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Vėliau Gamyklos kainų Android 7.1 Quad core 10.1 colių Automobilinis DVD 2012 toyota Camry Radijo navigacijos su GPS Radijas, wifi BT

Vėliau Gamyklos kainų Android 7.1 Quad core 10.1 colių Automobilinis DVD 2012 toyota Camry Radijo navigacijos su GPS Radijas, wifi BT

Panašūs produktai: