KARŠTO!-Elektros Nosies Plaukų Žoliapjovės Vyrų Nosies Plaukų Žoliapjovės Juoda

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.67

-27%

€9.26

Dalintis

Apie prekę

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

[Praktiniai & Beyond Lūkesčių]Su žoliapjovės galvute, pagamintas iš nerūdijančio plieno, šis belaidžiu Ausų ir Nosies Plaukų Žoliapjovės gali efektyviai ir patogiai pašalinti pernelyg plaukų iš savo nosis, ausys, antakiai.Vieno mygtuko kontrolė yra paprasta naudoti ir tinka paprastas veido gyvūnėliais.

[Dual Krašto Verpimo Peiliukai]nosies plaukų žoliapjovės suteikiančias dvigubą-krašto verpimo peiliukai sistemos su vidiniu 360 laipsnių besisukantis dizainas, kuris tiksliai pašalina plaukelius be nereikalingo skausmo & traukiant.Tai yra patogu ir efektyvu naudoti.

[IPX7 atsparus Vandeniui ir Lengvai valoma]atsparus Vandeniui ir skalbiasi, lengvai susidoroti su likusiais pagal variklio karbiuratoriaus valymas, net vartojate dušu.Plaunamas ir nuimamas žoliapjovės galvute yra patogus valymas ir priežiūra.

[Kompaktiško Dydžio ir Lengvai Saugomi]Mini Dydžio plaukų žoliapjovės ateina su apsauginiu dangteliu , jame yra suprojektuoti ergonomiškai ranka valdai.Nešiojamų funkcija yra plonas, kad lengvai telpa į cosmetis maišelį, padeda jums palaikyti pasitikintys savimi visur, kur jums eiti.

[Baterijomis ir Energijos Išsaugojimo]Tai nosies žoliapjovės veikia tik 1 AA baterija (neįtraukta), o tai leidžia ekonomiškai prieinamas būdas rūpintis kasdien apipjaustymas poreikius, nosį, antakius ir ausis.

Spalva:Juoda

Medžiaga:ABS + nerūdijančio plieno

Dydis:13x2.8cm

Pakuotės Turinys:

1* Nosies plaukų žoliapjovės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Dropshipping

1) Mes priimame dropshipping, mes turime daug patirties dropshiping ir nekils jokių skelbimų ir medžiagų užsakymas.

2) Mes priimame CSV failą (Excel Failas) dirbti, kad urmu užsakymus.Jums tik reikia mokėti ne vieną, kad dėl Taiji.lt.Mes jums tvarkyti savo užsakymus accoring "excel" failą.jūs galite atsiųsti mums CSV failą, kuris visus adresatus customerrsquos informaciją (Vardą, pavardę, El. paštą, tikslų adresą etchellip) ir kad info( spalva, kiekis).Aš pasiūlyti bendrą kainą.Jums tiesiog reikia įdėti vieną užsakymą Taiji.lt, po to, kai jūs mokate už ją.Mes jums įkelti savo failą į mūsų sistemą ir tvarkyti savo užsakymus accoding prie jūsų failo.

Po to, kai mes laivą iš užsakymo, aš atsiųsime atgal į CSV failą su sekimo kodų.

Žymos: clipper plaukų profesinės, surker 805, pabaigos žoliapjovės, clipper surker, clipper plaukų surker, daraz žoliapjovės, žoliapjovės ng, surker sk, elektrinis skustuvas surker, juoda žoliapjovės.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas surker
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

KARŠTO!-Elektros Nosies Plaukų Žoliapjovės Vyrų Nosies Plaukų Žoliapjovės Juoda

KARŠTO!-Elektros Nosies Plaukų Žoliapjovės Vyrų Nosies Plaukų Žoliapjovės Juoda

Panašūs produktai: