1pc Bohemijos Nacionalinės Tendencija Metallic Grožio Moterų Kūno Chna GYH-057 Spalvingų Plunksnų Drugelis Stilių Laikina Tatuiruotė Lipdukas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€0.65

-29%

€0.92

Dalintis

Apie prekę

Kad 2 vienetų arba daugiau ne urmu kaina ($0.69 už 1 vienetą ), ir palikti mums numerius jums patinka!

Aprašymas Būklė: 100% Visiškai Naujas.Dydis: 21cm * 14,8 cm.Pakuotė: 1 Lapas Tempoary Tatuiruotė Lipdukas Aukštos Kokybės, ES ir JAV Kokybės standartus.Spalva: Kaip Nuotraukoje.Plunksna: 1. Netoksiškas ir Saugus. 2. Labai patvarus paviršius. 3. Įvairių spalvų, formų ir dydžio jūsų pasirinkimas. 4. Lengva pritaikyti, perkelti ir pašalinti be jokių klijų. 5. Aukštos kokybės ir konkurencinga kaina. 6. Daug dizainų pasirinkimą.Pastaba: 1. Nėra skirti vaikams iki 6 metų. 2. Nutraukite, jei sudirginimas. 3. Nedėkite tiesiai ant akių. 4. Netaikomi jautrią odą, netoli akis, jei alergija (padidėjęs jautrumas) klijai. 5. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!Kaip Naudoti: 1. Nuspręsti, kur norite taikyti Aukso Tatuiruotė.Įsitikinkite, kad jūsų oda yra švari, be naftos ir sausas. 2. Supjaustyti tatuiruotė kaip krašto, kaip įmanoma. 3. Pašalinti aišku lapą ir padėkite savo Aukso Tatuiruotė ant jūsų odos, veidu žemyn. 4. Šlapio popieriaus su šlapiuose rankšluosčiu ar kempine ir palaukti 30 sekundžių. 5. Atsargiai išimkite popierių ir patikrinti, ar jis perleido.Jei ne, paspauskite šiek tiek ilgiau.Įsitikinkite, kad pasukti ar ištempti odą, kol tatuiruotė laiko nustatyti.Kaip Pašalinti: 1. Tiesiog atsipalaiduokite tatuiruotė su kūno aliejus, alyvuogių aliejaus ar alkoholio, apie kelias minutes, tada šveitimas off.Mokėjimo priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Pristatymas Jūsų užsakymas bus išsiunčiami per 48 valandas nuo išvalytas mokėjimą gautas.Mes laivas, kurį Kinija Paštu, Oro Paštu.Numatoma pristatymo trukmė paprastai vadovaujasi žemiau pateikta forma.Jei jums reikia elementą, skubiai, prašome susisiekti su mumis express pristatymas, kuris paprastai trunka 3-7 dienas iki pristatymo.Atkreipkite dėmesį: Importo muitai ir mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą ir laivybos mokesčius.Bet nesijaudinkite, mes bus ženklas, sklypų, kurių vertė labai maža.

Susisiekite su mumis klausimų ar problemų dėl mūsų prekės yra sveikintinas.Savo pranešimus ir el. laiškus bus atsakyta per 1-2 darbo dienos.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome išsiųsti laišką, ačiū!

Apie mus Kaip nauja ir atsakingas pardavėjas, mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo.Teigiami ir Visi 5-žvaigždučių atsiliepimai yra labai svarbus mums, palikite juos, kaip mes atvykstame pas jus.Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimas dėl bet kokios priežasties, prašome nepalikite Neigiamas/Neutralus atsiliepimus tiesiogiai.Tiesiog praneškite mums.Pažadame, kad stengiamės išspręsti jūsų problemas.Ačiū!

Žymos: tendencijos mados, jelwery grožio tendencijas, karšto bėgiai, tendencijas, grožio, tendencija grožis, grožio tendencijas nagai, mens grožio tendencijas, grožio tendencijas straipsniai, plaukų tendencijos, tendencijas, grožio kosmetika, grožio tendencijas padėklai.

Charakteristikos

Modelio Numeris GYH-057
Prekės Pavadinimas glaryyears
Tipas Laikinos Tatuiruotės
Dydis 14.8 * 21cm

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

1pc Bohemijos Nacionalinės Tendencija Metallic Grožio Moterų Kūno Chna GYH-057 Spalvingų Plunksnų Drugelis Stilių Laikina Tatuiruotė Lipdukas

1pc Bohemijos Nacionalinės Tendencija Metallic Grožio Moterų Kūno Chna GYH-057 Spalvingų Plunksnų Drugelis Stilių Laikina Tatuiruotė Lipdukas

Panašūs produktai: