Nauja Išpardavimas
Naujų ir Juokingas Veido Kaukė Sniego Tualetinio Popieriaus Linksmų Kalėdų Maitintojo Lipdukai 1 Padidinti

Naujų ir Juokingas Veido Kaukė Sniego Tualetinio Popieriaus Linksmų Kalėdų Maitintojo Lipdukai 1" 500pcs Kalėdos Nori Sveikinimo atviruką, Dovanų Puošimas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€0.32

-40%

€0.54

Dalintis

Apie prekę

Savybės :

1. Lengva naudoti: raundo Kalėdų etiketės yra lengva klijuoti, tik ašarų, kad jis išjungtas iš popieriaus ritinį, ir tada klijuoti ant lygaus ir švaraus paviršiaus, ko jums reikia, tai gali būti įstrigo lengvai.

2. Patikima ir ilgaamžė: Linksmų Kalėdų etiketės, lipdukai yra pagaminti iš aukštos kokybės kraft popieriaus, patvarus, nėra lengva nukristi, netoksiškos, saugios naudoti, aišku, spausdinimo, ryškių spalvų.

3. Platus naudojimas: Šis Kalėdų grotelės lipdukas yra geras įrankis, apdailos ir sandarinimo, ir gali būti naudojamas Kalėdų šalys, namų, biurų, kepykla, amatai ir pan.

Aprašymas :

Primena mums sunkiais momentais mūsų praeities šiais metais.Tuo pačiu metu, ji taip pat perteikia ateities laimės, kuri labai tinka Kalėdų atmosferą.

Techniniai duomenys :

Dydis: 2,5 cm/1inch, 3.8 cm/1.5 colių (pasirinktinai)

Medžiaga: Kraftpopieris

Spalva: įvairiaspalvis

Pakuotė :

1* lipdukas

Žymos: vaikas kaukė, senis besmegenis, kaukė medienos, suaugusiųjų kalėdų, elf kaukė, santa clau, kaukė vienaragis, 3d kaukė popieriaus, oro sniego, sniego žaislas.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Garantija 100% Brand New
Prekės Pavadinimas OCDAY
Skersmuo 2,5 cm/1inch, 3.8 cm/1.5 colių (pasirinktinai)
Savybės Kalėdų
Modelio Numeris Kalėdų Veido Kaukė Sniego, Kalėdų Tualetinio Popieriaus, Lipduko

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Naujų ir Juokingas Veido Kaukė Sniego Tualetinio Popieriaus Linksmų Kalėdų Maitintojo Lipdukai 1

Naujų ir Juokingas Veido Kaukė Sniego Tualetinio Popieriaus Linksmų Kalėdų Maitintojo Lipdukai 1" 500pcs Kalėdos Nori Sveikinimo atviruką, Dovanų Puošimas

Panašūs produktai: