Nešiojamas Nešiojamas Stendas, Sulankstomas darbo Nešiojamojo kompiuterio Laikiklis Sąsiuvinis Paramos Reguliuojamas Stalinis Laikiklis prie kompiuterio "MacBook Air "Pro"

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€5.91

-31%

€8.57

Dalintis

Apie prekę

Šis paprastas prietaisas pakelia savo kompiuterį taip, kad ekranas yra akių lygio, o klaviatūra tokioje padėtyje, kai jūs vis dar galite tipas patogiai, be būtinybės įsigyti klaviatūrą.Gerai padaryta, su lengvai reguliuojamas kojų, tai tikrai gražus paprastas stovo jums reikia.

Savybės:

Lankstus: lanksčiau reguliuoti, jūs galite pakreipti kryptimi dvi ilgesnės lazdos ir, kad ji tinka sąsiuvinis.

Daugiafunkcinis: Kostiumas 10 iki 17 colių nešiojamojo kompiuterio, IPAD 1 / 2 / 3 / 4 MINI, knyga ir nuo 8 iki 10 colių " tablet.

Ergonomiškas: Tai ergonomiškas dizainas padeda išlaikyti patogią sėdėjimo padėtį ir padeda užkirsti kelią gimdos kaklelio spondylosis.

Patvarus: Daugiausia sudarytas iš kietos aliuminio ir plastiko, ekologišką ir labai patvarus.

Nešiojamieji: It\ \ 's lengva sulankstyti ir nešti aplink, jokių surinkimo reikalaujama, ir tik vieną sekundę, tai gali būti sulankstyti į savo maišą.

Techniniai duomenys:

Kampas: 30-80 laipsnių

Gaminio Medžiaga: Aliuminio Lydinys ir Plastikų Inžinerija

Spalva: Pilka

Sulankstyti Elementą Dydis: Apytiksl. 22.4 cm * 9.7 cm * 0.3 cm / 8.8 į * 3.8 į * 0.12 į

Prekės Svoris: Apytiksl. 84g / oz 2.98

Pakuotės Dydis: Apie. 24cm * 13.7 cm * 1.6 cm / 9.5 į * 5.4 * 0.63

Pakuotės Svoris: Apytiksl. 121g / 4.29 oz

Komplektą Sudaro:

1 x Tablet PC Nešiojamas Stovas Atramos

Žymos: acer tablet stand, ergonomiška nešiojamojo kompiuterio padas, macbook parama, už " macbook stendas, 13 " macbook pro, "macbook air, macbook stendas, ergonomiška nešiojamojo kompiuterio sąrankos, "macbook pro", tualetinis staliukas dėklas.

Charakteristikos

Modelio Numeris NW1231
Pakuotė Taip
Prašymas Nešiojamas kompiuteris
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Gyotqa
Medžiaga Metalo

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Nešiojamas Nešiojamas Stendas, Sulankstomas darbo Nešiojamojo kompiuterio Laikiklis Sąsiuvinis Paramos Reguliuojamas Stalinis Laikiklis prie kompiuterio

Nešiojamas Nešiojamas Stendas, Sulankstomas darbo Nešiojamojo kompiuterio Laikiklis Sąsiuvinis Paramos Reguliuojamas Stalinis Laikiklis prie kompiuterio "MacBook Air "Pro"

Panašūs produktai: