Nagų priauginimo Rinkinys (315ml Nagų* Gelis,Padirbtų Nagų Patarimas,Šviesos Terapija Pen,Poliravimo Juostelės,Nagų Failą,Teptukas,Base Coat, "Clippers")

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€12.20

-30%

€17.43

Dalintis

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、Užbaigti Nagų priauginimo Rinkinys: 3pcs*15ml nagų priauginimo geliu, 1 dėžutė padirbtų nagų patarimai, base coat, top coat, poliravimo juostelės, nagų failą, nagų šepetėliu,terapijos pen, nagų kirpimo mašinėlės, šis rinkinys tinka nagų salonai ir namuose, ir tai yra taip pat gera dovana draugams.

2、Pobūdžio Pratęsimo Nagų Rinkinys: Šis rinkinys-tai puiki alternatyva kitoms nagų produktų.Jis yra lengvai taikomas nagai ir padaryti savo rankas patrauklesnė.

3、Greitai ir Praktiška: Tai nagų priauginimo rinkinys yra greitas ir paprastas.Praktiškas ir greitas, tinka puikus ir ilgalaikis nagų priauginimui ir nagų dailės.

4、Daugiafunkcinis Naudoti: nagų priauginimo rinkinys gali būti naudojami dirbtiniai nagai, natūralių nagų, įvairių paviršių, pavyzdžiui, nagai, popierius ir kiti meno kūriniai.

5、Idealiai tinka Nagų Salonai: Tai nagų priauginimo geliu rinkinys taupo laiką ir pinigus.Taip pat galite sukurti įvairių meno ir gražus, pailgėjo vinių ar kitų nagų dizaino.

Pakavimo Sąrašas:

3*15ml Nagų Dailės Pratęsimo Gelis (skaidrus, baltas, rožinis)

1 Dėžutė*Netikrą Nagų Patarimas

1*Šviesos Terapija Pen

1*Poliravimo Juostelės

1*Nagų Failą

1*Nagų Šepetėliu

1*8ml Nuimamas Base Coat

1*8ml viršutinį Sluoksnį

1*Nagų Kirpimo Mašinėlės

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: gelio rinkinys nagų, gelis nagų lako rinkinį, gelis lenkijos rinkinys, Gelis Lenkijos, rinkinys nagų, polygel, manicur, rinkinys manicur, manicur rinkinys, gelis nagų lakas uv rinkinys.

Charakteristikos

Modelio Numeris Manikiūro gelio rinkinys
Dydis 11Pcs
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga plastikiniai
Kiekis 11pcs

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Nagų priauginimo Rinkinys (315ml Nagų* Gelis,Padirbtų Nagų Patarimas,Šviesos Terapija Pen,Poliravimo Juostelės,Nagų Failą,Teptukas,Base Coat,

Nagų priauginimo Rinkinys (315ml Nagų* Gelis,Padirbtų Nagų Patarimas,Šviesos Terapija Pen,Poliravimo Juostelės,Nagų Failą,Teptukas,Base Coat, "Clippers")

Panašūs produktai: