JanDeNing Automobilių Transporto priemonė Priekiniai Peržiūrėti Logotipas Embeded Kamera skirta Volkswagen Vandeniui Platus Laipsnis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€38.12

Dalintis

Apie prekę

Automobilio Kamera Priekyje Peržiūrėti Volkswagen Prašome įsitikinti, kad mūsų fotoaparato dydis atitinka jūsų automobilį, kol jums pateikti užsakyme.

Specifikacija:

· Vaizdo Jutiklis: 1/3 "OV Spalvų CMOS

· Horizontali Rezoliucija: 420 TVL

· Minimalus Apšvietimas: 1.0 Lux F=1.2 (0Lux IR on)

· Objektyvas: 2.8 mm

· Įstrižainės stebėjimo Kampas: 120 laipsnių neprivaloma

· Sinchronizacija: Vidinė sinchronizacijos

· Signalo ir triukšmo santykis: >48db

· Signalo Sistema: NTSC

· Elektroninis Išlaikymas: Auto

· Vaizdo Išėjimas: RCA sąsaja, 1.0 Vp-p, 75Ohm

· Baltos Spalvos Balansas: Auto

· Apšvietimo Kompensavimas: Automatinis

· Maitinimas: DC 12V

· Srovės Suvartojimas: 50-60mA, Max 130mA IR dėl

· Darbinė Temperatūra: -20°C~ +60°C RH95% Max

· Laikymo Temperatūra: -30°C ~ +80°C RH95% Max

· Vaizdo kabelis ilgis: 5m

· Maitinimo kabelio ilgis: 150cm

Pakuotės Turinys:

1x Automobilio Galinio vaizdo Kamera

1x5m Vaizdo Kabelis

1x1.5m Maitinimo Kabelis

Pastaba: Vienas šiltas klientams, tai sakau camres yra kostiumas 2016 m. Nissan Rogue (JAV Pavadinimas) Tai savo pirkinių Patirties:

1. Ji yra pakankamai gera, kad dienos ir nakties laiko su priekinius žibintus, tačiau ji yra palyginti nejautrus esant prastam apšvietimui.

2. Tai nėra atbulinio vaizdo kamera

3. Jis, matyt, ketinama sumontuoti per 25mm skylę grotelių, kad turi būti sumažinti diegimo metu.

4. Jis yra 120 laipsnių plotis priėmimo

5. Ji turi nuostabų lauko gylis ir bus skirta pakankamai gerai, nuo 6" iki begalybės.Jis taip pat maloniai suteikė įdiegti žingsnis ir foto , suteiksiu pabaigoje šio sąrašo.

2016 m. Nissan Rogue (JAV, Pavardė) įdiegti žingsnis: 1.Pašalinti logotipas ženklelis iš lėtai ir švelniai lenkimo top 3 skirtukai iš radiatoriaus pusės, kol logotipą, spaudai ir tada lapeliai off apačioje tab.Gręžimo 1/2" (13mm) skylę apatinėje dalyje, ant grotelių už logotipą. 2.Tada pašarų signalo ir maitinimo jungtis per skylę.Gręžimo skylės šalinimas kamera jungė tik už dangtelį atgal.line up fotoaparato padėtį ir gręžimo mažesnių angų, pro atstumas nuo holesMount flanšas su ilga Nerūdijančio Plieno savisriegiai sraigtai.Maršruto laidai stebėti salono.Tai buvo ilgiausia žingsnis, kaip jį reikia pašalinti daug gauti prieigą prie užkardos.Sujungti monitoriaus ir kameros maitinimas. 3.Norėdami gauti prieigą prie nesąžiningi, išimkite bateriją, oro įleidimo ir filtras/plenume.Skylę gręžti, kur sankabos pedalas būtų pritvirtinti.Pajungti monitorius su pajungimo pagal kilimas iki centro konsolę.Dėl Nesąžiningi, Pyle stebėti nurodyti tinka būtent tarp dugno radijo ir monetų dėklą.Ji yra skirtingi, kiekvienas automobilis.

Žymos: galios matuoklis sd, telefono 150 aukso, galios žibintai 4, kelnės mtb lietus, nikelio adatos, mount 6 9 colių, viršūnės ratlankiai 51mm, motoroleris velenai, nicotex tablet.

Charakteristikos

Ilgis Vaizdo Kabelis 6M
Signalo Tipas Priekiniai
Lęšių Medžiaga Plastikiniai + Stiklas
Prekės Pavadinimas JanDeNing
Korpuso Medžiaga plastikiniai
Laidais ar Bevielio ryšio Viela
Medžiagos Tipas ABS

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

JanDeNing Automobilių Transporto priemonė Priekiniai Peržiūrėti Logotipas Embeded Kamera skirta Volkswagen Vandeniui Platus Laipsnis

JanDeNing Automobilių Transporto priemonė Priekiniai Peržiūrėti Logotipas Embeded Kamera skirta Volkswagen Vandeniui Platus Laipsnis

Panašūs produktai: