29.4 V 3A 7-Ląstelių Universalus Ličio Baterijos Įkroviklis 24v 7s Galia Įrankiai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€94.67

-4%

€99.65

Dalintis

Apie prekę

29.4 V 3A 7-Ląstelių Universalus Ličio Baterijos Įkroviklį " Power Tools

Įėjimo Įtampa 100-240Vac 47-63Hz Atveju, Medžiaga, ABS + Plastiko Įkrovimo Srovės ir Įtampos 29.4 V 3A Mokestis Metodas CC/CV Dydis 135x56x45 mm Svoris 0.4 KG darbinė Temperatūra Nuo -20℃ ~ +50℃ Sandėliavimo Temperatūra -40 ℃ ~ +80 ℃ Garantija 2 Metai Sertifikatas CE/ROHS/FCC/SAS Į inditorr LED: "RAUDONA" - Tai Mokesčių "Žalia" - Visiškas Elektros energijos

Dear Klientas,Prašome pasirinkti Įvesties ir Išvesties prijungti šias nuotraukas.

Pvz., Įvesties AC) kištukas: NE.5 Galia(DC)Kištukas: NE.M

Apsauga

Per srovės apsaugos / Per įtampos apsauga / Trumpo Jungimo Apsauga / Atgal Ryšio Apsaugos Produkto Pranašumas

1)Dviejų spalvų LED indikatorius:Raudona-Charing,Žalia-visiškai įkrauta.Su 3 metų garantija.

2)Nuolatinės srovės, pastovaus slėgio dual sistemos projektavimo, puikiai atitinka ličio baterijos įkrovimo savybes.

3)dviejų kelią vidutinis srauto sistema naudojama, kai vienas iš jų yra sugadinta, tik krovimo srovė yra sumažintas perpus, ir ji gali būti naudojama.

4)įkrovimo laikas reguliuojamas, su LED indikacija, tikslumo įtampos ir srovės nustatymo, veiksmingai užkirsti kelią antkainį ir visiškai panaikinti mokestį nepasitenkinimo ir pan. 5)įėjimo ir išėjimo linijų naudoti aukštos kokybės, laidus, korozijai, ir ne krekingo.

6)apvalkalas yra PC pramonės žaliavos, antipirenas ir liepsną, atsparumas temperatūrai 75 C.

7)Su išėjimo trumpo jungimo apsauga, net jei išėjimo trumpo jungimo nebus pažeisti elektros energijos tiekimo, kai išėjimo trumpo jungimo spaudai, elektros energijos tiekimas vis dar normalus išėjimo.

8)Ji yra funkcija soft start, gali atlaikyti dažnai pereiti pradėti, bus ne sukelti žalą elektros energijos tiekimas.

9)talpyklos su fiksuota instaliacija skylę, su terminalo, įvesties ir išvesties jungtis yra labai paprastas, nereikia naudoti lituoklio.

10)DC srovė yra tiksliai IC kontrolė, ne vieną triode nuolatinės srovės.Kiekvieno ciklo metu yra stebima ir apriboti srovės grandinės yra skirtos užkirsti kelią įkrovimo srovė nebūtų per didelis, apsaugoti baterija ir pailginti baterijos eksploatavimo trukmę.

11), Pastatytas-EMI filtras prietaisas, stabdžių žaibo, apsauga nuo viršįtampių, įtampos projektavimas. 12)Talpa: talpa yra nuo -40 C-105 C ir C-ilgas gyvenimas.Pagrindiniai produktai tarptautinių Dachang yra ruby, black diamond, TOCON, YALECON ir pan.Tranzistorius: daugiausia naudojamas Silan, SILAN, ST, Fairchild.Sutik reguliuoti srovės ir įtampos pagal savo poreikius DUK 1 .Q: Gal aš šiek tiek pavyzdžių, bandymų prieš pateikiant užsakymą ?

A:Klientai turi mokėti už mėginio ir išreikšti mokesčius, jis bus grąžintas, kai šalia tvarka yra patvirtinta.

2. Q: Kaip ilgai jūs galite pasiūlyti mėginiai?

A: 1~5 darbo dienas po to, indėlių, mokėjimo patvirtino.

3. Q: Kokia jūsų mokėjimo terminai pavyzdį?

A: Jūs galite sumokėti per T/T", "Paypal", Vakarų Sąjunga. 4.Q: Ką apie garantija ir sertifikatą?A:Mes prodvide 2 metų garantija, ir mes turime, CE,ROHS,FCC,SAS. 5.Q: Kiek patikrinimų yra prieš vežimą?A: Mes turime kokybės tyrimus, įskaitant parengti užsakymo, gamybos ir kokybės kontrolės iki pakavimo. 6.K: ar galite fotografuoti ir siųsti man sekimo numerį, prieš vežimą?A:Žinoma,Prieš vežimą,Mes fotografavimas pagal jūsų prašymą ir siųsti jums sekimo numerį.

Žymos: licencija windows "10 \" amazon, hotel family vic sur cere, nemokama elektroninio pašto rinkodaros sąrašą, "linkedin" verslo sąskaita, dovanos vyrams kamera narve, meilė pristato patalynės komplektas, flanelė antklodė swaddling, Blakstienų Augimo Gydymas, leopardas spausdinti marškinėliai moterims.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Rankinių Įrankių Dalys

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

29.4 V 3A 7-Ląstelių Universalus Ličio Baterijos Įkroviklis 24v 7s Galia Įrankiai

29.4 V 3A 7-Ląstelių Universalus Ličio Baterijos Įkroviklis 24v 7s Galia Įrankiai

Panašūs produktai: