4 Vnt L Formos 4mm Alkūnė greita Jungtis 1/8" 1/4" Vyrų Sriegis Drėkinantis Drėkinimo Sistema, Diferencialo Užraktas Greito Sujungimo Mova

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€0.96

-25%

€1.29

Dalintis

Apie prekę

Produkto informacija: Gaminio pavadinimas: 4mm Alkūnė greitai Jungties Medžiaga: Plastikas+žalvario Darbinė terpė: Vanduo,Oras,vakuumas Normalus Darbinis slėgis: 0~0.9 Mpa Žemo slėgio naudoti slėgis: -99.99~0Kpa Aukščiausias atsparumas spaudimui: 1.3 MPa darbinis temperatūrų diapazonas: 0~60°C Sriegis specifikacija:1/8",1/4" Vyrų Sriegis Taikoma žarna: Nailonas/PU vamzdis Tinkamas Vamzdžio Connetion Dydis : 4mm (outter skersmuo) Sriegis specifikacijos: 1/8" ≈ 9.5~10 mm 1/4" ≈ 12~12,7 mm Specifikacija: 1. 4mm iki 1/8" vyrų sriegis 2. 4 mm 1/4" vyrų sriegis Pakavimo apima : 4Pcs x 4 mm Alkūnė greita Jungtis(dydį galite rinktis) Savybės: 1. Greitas montavimas, paprasta ir protingas, taupo erdvę. 2. Įvairių formų, siekiant patenkinti bet pneumatinių vamzdžių. 3. Net po įdiegimo, plastikinių vamzdžių įstaiga gali būti atsitiktinai įjungtas. 4.Mygtuką priima elipsės formos dizaino, kuri leidžia išardymas daugiau taupantis ir patogu. 5.Visi siaurėjantys vamzdžio sriegis yra iš anksto padengtas PFTE nepralaidi vandeniui klijai ir sandarinimo veiklos yra gera. 6.Jungtys įrengtos šešiakampis, kištukiniai lizdai, lengvas montavimas siaurose vietose.Naudojimas įspėjimas: 1. Skystyje, išskyrus oro ir vandens, pabandykite nenaudoti 2. Jei jis yra naudojamas kaip vieta, kur kibirkščių, tai gali sukelti gaisrą, todėl tai yra draudžiama ja naudotis tokioje vietoje.Pastaba: Tai yra rankinis matavimas, gali būti 1-2mm paklaida.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū.

Pristatymas ◆ Mes paprastai laivas iš jūsų, kad per 48 valandas po gauti savo atlygį. ◆ Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji paprastai trunka 10-30 dienų paprastu paštu(Taiji.lt Standartinis Pristatymas,epacket,kinija paštu, oro paštu, ir kt.). ◆ Galite stebėti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį ◆ Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, bet jūs vis dar ne gavau elementą, susisiekite su mumis ir mes padėsime jums išplėsti Apsaugos užsakymo laiko. 1. Jei jus tenkina mūsų daiktų ir mūsų paslaugos, prašome imtis minutę palikite mums positiver grįžtamojo ryšio su 5 žvaigždėmis. 2. Jei turite kokių nors problemų,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti sprendimo.Mes turime išbandyti viską, siekiant padėti jums.

Žymos: 8mm oro vamzdis, 4mm granulių, mova mova vamzdžio, 4mm kristalų, 20MPa, vidinis vamzdis presta, 6mm žarnos, 4mm silicio vamzdis, granulių už jewelri padaryti, Žarna 8mm.

Charakteristikos

Pardavimo Vienetas 4PCS
Medžiaga Plastikiniai+žalvaris
Normalus Darbinis slėgis 0~0.9 Mpa
Sodo Vandens Jungties Tipas Žarna Šakotuvai
STANDARTAS Din
Produkto pavadinimas Alkūnė 4mm greita Jungtis
Prekės Pavadinimas Kalbėti-Patenkintas
Tipas PL tipo
Tinkamas Vamzdžio Connetion Dydis 4mm (outter skersmuo)
fiksavimo žiedą NERŪDIJANČIO PLIENO
Darbinė terpė Vandens,Oro,dulkių
Sriegio specifikaciją 1/8",1/4" Vyrų Sriegis
Darbinės temperatūros diapazonas 0~60°C
Modelio Numeris 11473,11474
Didžiausias atsparumas spaudimui 1.3 MPa
Taikoma žarna Nailono/PU vamzdis
Žemas slėgis naudoti slėgis -99.99~0Kpa

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

4 Vnt L Formos 4mm Alkūnė greita Jungtis 1/8

4 Vnt L Formos 4mm Alkūnė greita Jungtis 1/8" 1/4" Vyrų Sriegis Drėkinantis Drėkinimo Sistema, Diferencialo Užraktas Greito Sujungimo Mova

Panašūs produktai: