Smartfly Firefly Mini PC EB-R3328PC Rockchip RK3328 Quad-core ARM⑧Cortex-A53 64-bitų procesorius 1,5 GHz Parama Android, Ubuntu

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€66.42

Dalintis

Apie prekę

EB - R3328PC

Quad - core 64 - bitų Mini PC

Ji yra miniatiūrinė ir kokybiška pagrindinė plokštė, kurioje yra įrengta su Rockchip RK3328 quad - core Cortex-A53 64-bitų procesorius, palaiko daugelį operacinių sistemų ir veiklos yra stabilus ir patikimas.ROC- -RK3328 - KOMPIUTERĮ su galinga sunku atkodavimo galimybes ir turtingas plėtros sąsajos, kombinuoti su metaliniais atveju tapti ekonomiškai efektyvus Mini PC.

Keturių branduolių 64 bitų Procesorius

Ji įrengta RK3328 quad - core Cortex - A5364-bitų procesorius, dažnis iki 1 .5 ghz, built-in quad-core Mali-450 GPU, kuris su galinga grafikos apdorojimo galimybes, ir palaiko "OpenGL" ES1.1/2.0, OpenVG1.1.

Galinga Aparatūra Dekodavimo Geba

Jis palaiko 4K VP9, 4K 10bits H265/H264 video dekodavimas, iki 60fps, ir palaiko 1080P (VC-1, MPEG-1/2/4, VP8) multi - formato video dekodavimas, 1080P H. 264/H. 265 formato vaizdo kodavimas.

Parama Kelių OS

EB-R3328PC gali paleisti Android, Ubuntu, Linux+QT operacija, sistemos, veiklos yra stabilus ir patikimas.

Ekonomiškas Mini PC

Mini Įterptųjų Kompiuterinių

Atidaryti SDK

Atidaryti SDK, pamokos, techninių medžiagų ir plėtros priemones, kad plėtros lengviau ir patogiau.

Turtingas Plėtros Sąsajos

Su USB3.0, 12C, GPIO, l2S, 26Pin ir kitų plėtros sąsajos.

Mokėjimo

1. Jei mokėjimo nėra, jūsų užsakymas bus uždarytas automatiškai.

2. Pardavėjas atsako už bet kokį draudimo problemos ir žala, kurią sukelia laivybos paslaugų tokių eismo įvykių, vėlavimų ar kitų problemų.Be to, pirkėjas turėtų būti atsakingi už bet kokius mokesčių ir/arba dutycharged jų šalyje.

Pristatymas Pasirinkimas

Savipagalbos Vadovas Pristatymas

Vežimas

1. Visos prekės bus išsiunčiami per 48 valandas nuo gavimo išvalytas mokėjimą.(Anksčiau jūs mokėti, anksčiau mes ship užsakymą.)

2. Jei jums reikia greičiau siunta, prašome pasirinkti, DHL, ar AVS ar FedEx IP(Siuntimo kaina apmoka patys).Ar mes pristatysime per numatytasis metodas.

3. Įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra 100% teisingas

4. Mes laivas daiktų pasaulyje, pristatymo laikas, garantijų

Susisiekite su mumis

1.Jeigu turite kokių nors užklausą, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ne pirmą kartą, mes padėsime jums ir išspręsti jūsų problemą per 24 valandas.

2. Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo soonas įmanoma.

3. Garantija paslaugas yra pakaitalai tik, kokių nors problemų, prašome elektroniniu paštu mums frist, mes priims jūsų patarti & prašymą.

Grįžti&Grąžinti

1.Grąžinti ar išsiųsti naują už bet kokius užsakymus dėl produkto kokybės problema.

2.Mes priimame bet nepanaudotos prekę jos originalioje pakuotėje, kaip grąžinti per 7 dienas nuo prekių pristatymo.Pirkėjai turi pateikti sekimo numerį, konkrečios priežasties forthe grįžti.

3. jei tai pirkėjo' s priežastis būti grąžinamos pakuotės, pirkėjai turi mokėti už turas laivybos kaina.

4. Mes grąžinsime pirkėjui po to, kai mes gauti grįžta į savo pradinę būklę paketą.Ar pirkėjai gali pasirinkti, kad pakeisti.

Atsiliepimai

1.Kaip jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbu mums , prašome užtrukti keletą minučių palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas .Taip pat mes tą patį padarys jums artimiausiu metu.Ačiū!

2. Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš palikdami neigiamą arba neutralfeedback.Mes stengiamės, kad jūsų problemą galima išspręsti ir patenkinti savo poreikį.

Žymos: žaidimo mini pc, arm cpu, mini pc langą, priežiūros salonas, mikro tiek robotas, intel core 2 quad q9550k, mini pc ubuntu, bandymo usb, h96 max, rk3399.

Charakteristikos

Atminties talpa 2GB
Integruotas Funkcija "Bluetooth"
Procesorius Prekės rockchip
Sąsaja USB OTG
Demo Valdybos Tipas RANKOS
DISKO Talpa 8GB
Prekės Pavadinimas smartfly
Modelio Numeris EB-R3328PC

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Smartfly Firefly Mini PC EB-R3328PC Rockchip RK3328 Quad-core ARM⑧Cortex-A53 64-bitų procesorius 1,5 GHz Parama Android, Ubuntu

Smartfly Firefly Mini PC EB-R3328PC Rockchip RK3328 Quad-core ARM⑧Cortex-A53 64-bitų procesorius 1,5 GHz Parama Android, Ubuntu

Panašūs produktai: