220V DC variklis 500W didelės galios variklis didelės spartos didelio sukimo momento stalo pamačiau diržas reguliuojamas greitis ir teigiamas, ir neigiamas variklis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€34.54

-20%

€43.18

Dalintis

Apie prekę

220V500W nuolatinės SROVĖS variklis, variklių privalumai, tylus, mažai vibracijos, variklis pats savaime yra subalansuotas padaryti gerą darbą, šiluma yra mažas, tai yra pagirtina, kad šio tipo varikliu Internete turi beveik nėra šilumos išsklaidymo ventiliatorius, šis variklis turi galiniai aušinimo ventiliatorius.Labai tinka draugais su hands-on galimybę daryti pakeitimus.Gryno vario viela, didelį greitį, gali būti atstatomi, reguliuojamas greitis, didelės galios, "PASIDARYK pats" gali būti naudojamas, kad lentelės pjūklai, elektriniai smulkintuvai, elektriniai grąžtai, tekinimo staklės, frezavimo staklės, granulių mašinos, stūmokliniai pjūklai, mašinos diržas, generatorius ir kt.Dėl sandėliavimo ir transportavimo priežasčių, yra atskiras oksidacijos, įbrėžimai ir paviršius nuo rūdžių.Variklis yra garantuojama, kad bus nauja.Konkrečios nuotraukos galima matyti, nekeičiant naudojimo.Perfekcionistas atidžiai šūvio, yra! ! !

Ši parduotuvė yra įrengta speciali gubernatorius, (reikia remti pirmyn ir atgal greičio ribotuvas) gali konsultuotis su klientų aptarnavimo tarnyba, atkreipti dėmesį (variklio, DC 220V, reikia prijungti lygintuvas tiltas, siekiant naudoti namuose, 220V maitinimas) Pastaba!

Variklio pavadinimas: nuolatinis magnetas, nuolatinės SROVĖS variklis

Variklio įtampa: DC220V, DC yra ne AC, don ' t make klaidą

Variklio galia: 500W

Variklio greitis: 6600 aps. / min.

Variklio sukimo momentas: apie 1.1 NM

Variklio veleno skersmuo: 10 mm, veleno ilgis: 30mm

Variklio išorinis skersmuo: 78.5 mm

Variklio ilgis: 125mm

Variklio veleno bosas aukštis: 6mm

Variklio veleno įvorės skersmuo: 36MM

Yra keturi M5 srieginių tvirtinimo taškai ant veleno stalo, kuris yra M5 temas ir stacionarių įstrižainės atstumas skyles 62.5 mm.Su 10mm skersmens velenas, variklio, labai tinka lentelės pjūklai.Elektrinis šlifuoklis, elektrinis grąžtas, tekinimo staklės, frezavimo staklės, granulių mašina, multi-pamačiau, diržu mašina, generatorius ir kt.Skaičius nėra daug, nes draugai, kurie, pavyzdžiui, "PASIDARYK pats" havetened pradėti, praleistus tai tikrai dingo! ! !

#前说明:

#Motorinių užtruks kelis bandymo mašina vaizdo įrašus prieš vežimą (variklio, reguliatoriaus, arba laikiklis, vaizdo, ir variklio galia bandymo greitis video, taip pat motorinių laikiklis vertikaliai monetos dinaminės pusiausvyros vaizdo,)

#一共三视频, variklis geras, atlikus bandymą, pristatymo, nes variklis pelnas yra mažas, krovininio yra brangus, po pardavimo, tai nėra grąžintos dėl bet kokios priežasties.

#Nes variklio galia yra ribota, galų gale, tai yra ne pramoninės mašinos.Kiekvienas klientas naudoja "PASIDARYK pats" savo tikslais.Dalykų ir naudojimo būdai yra skirtingi.Lygis, kiekvienas žmogus yra skirtingas! ! !Todėl rūpintis, kai jūs jį naudoti! ! !

#别电机超载, ir variklis perkaito, sudegino variklio, arba anglies šepetėlių laikiklį sudegė, šios parduotuvės nėra atsakingi!

# Tuo tarpu, ši parduotuvė yra mažas ir plonas, atsisakė būti blogai vardinė! ! !Prisimindama nuotraukas! ! ! (Žiūri į klientų nuosavas svoris)

Žymos: nuolatinės srovės variklis 20v, nuolatinės srovės variklis pamačiau, 500w brushless variklis, 500w nuolatinės srovės variklis, 775 pamačiau, elektros realizavimo lentelė, kintamosios srovės variklis, variklis lentelė, 220v dc variklis, mobiliųjų reguliuojamas stalas.

Charakteristikos

Apsaugoti Funkcija Nuo sprogimo apsaugotą
Sukimo momentas 1.1 Nm
Modelio Numeris ZYT
Naudojimas Kita
Komutacijos Šepetys
Statybos Nuolatinis Magnetas
Tipas Pavaros Variklis
Nuolatinė Srovė(A) A
Energijos taupymo režimas Nuolatinės srovės
Spalva klasifikacija Variklių common gubernatorius
Efektyvumas TY 2
Sertifikavimo ce
Išėjimo Galia 500W

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

220V DC variklis 500W didelės galios variklis didelės spartos didelio sukimo momento stalo pamačiau diržas reguliuojamas greitis ir teigiamas, ir neigiamas variklis

220V DC variklis 500W didelės galios variklis didelės spartos didelio sukimo momento stalo pamačiau diržas reguliuojamas greitis ir teigiamas, ir neigiamas variklis

Panašūs produktai: