2VNT Automobilių Siurbimo Taures Daugiafunkcinis Namų Gyvis Su S formos Kablys Stipri Siurbimo Taurės Automobilių Remonto Rinkinys Priedai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€17.11

-31%

€24.80

Dalintis

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、Lengva Įdiegti: mergaitės, taip pat gali lengvai įdiegti.Diegimo Žingsniai: 1. Tinka siurbtuką kategoriškai jėga. 2. Traukti atgal raudonas raktas į siurbimo taurės. 3. Patikrinkite, ar siurbtukas yra įmonė.

2、Daugiafunkcinis Scenarijus: Ji gali padaryti daugiau nei galite įsivaizduoti, nustatoma krosneles,Pet dirželis pritvirtinti,Automobilio bagažo krepšys, įtempėjas, mažas vonios kambarys priedai, ir ji taip pat gali būti naudojamas kaip profesionalus siurbimo taurės.

3、Sunkiųjų Guolis: bazė siurbimo puodelis yra pagamintas iš visiškai naujos PVC medžiagos, su super didelio stiprio siurbimo, anti-aging, nėra lengva ardo, ir kiekvienas kabliukas gali turėti 100 svarų dalykų.

4、Savotiškas Dizainas: yra raudonas raktas ant siurbtuko.Rankenos yra pagamintos iš nailono, kuri yra stipri ir patvari.Aukšto stiprumo D-sagtis konstrukcija gali atlaikyti svorio tempimas.Taip pat yra ir itin storas aparatūros paspaudus plokštės ir aikštėje geležies.

5、Aukštos klasės: atsparus Vandeniui ir drėgmei atsparus, drėgmės ir vandens neturės įtakos poveikį siurbimo taurės.Ir ji gali būti pakartotinai naudojamas, patogus ir praktiškas.

Savybės:

1. Kad gyvis nustatyti, tinka threadless ryšius, pvz., tentai, palapinės, sunroofs, saulės burės ir kt.Taip pat kaklaraištis palapinės ir tarps automobilių ir sunkvežimių lengvai automobilio kempingas.

2. Lengva naudoti, tiesiog paspauskite Siurbimo Inkaro Taurės ant švaraus lygaus paviršiaus ir atlenkite svirtelę prie pabaigos, pasukti rankena užraktas saugiai ir nebūtų subraižyti savo automobilį.

3. Labai juda, bagažo, kempingas, tentai, renginiai, koncertai, statybos, valtimis, dviračiais, naršyti lentos ir daug daugiau!Tai yra idealus produktas, bet kempingas entuziastas.Lengva vežtis į keliones.

4. Jis gali būti naudojamas kaip automobilinis maišelį, įtempėjas, lauko išvykas, kempingas ar pikapas pristatymo, juda naudoti, kuris taip pat gali būti naudojami vonios kambariai, virtuvė ir kitos vietose, kaip kablys.

Specifikacija:

Medžiaga: Plastikiniai, metaliniai ir PVC

Dydis:

Skersmuo: apie 11.8 cm /4.65 colių

Aukštis: apie 5.0 cm/colių 1.97

Maksimalus svoris turėti: kiekvieno inkaro turėti iki 22KG.

Pakavimo Sąrašas:

2 x siurbtukas Inkaro

4 x S formos Kablys

Žymos: sr2ez, squier, lygiava siurbtuko, taurės įsiurbimo, įsiurbimo, mamilos siurbtuko, skydelis siurbtuko, niūrus, tumi, taurės gyvis.

Charakteristikos

Maksimalus svoris turėti
Stilius Lankstus
Modelio Numeris Automobilių dirželis galinga siurbimo taurės
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

2VNT Automobilių Siurbimo Taures Daugiafunkcinis Namų Gyvis Su S formos Kablys Stipri Siurbimo Taurės Automobilių Remonto Rinkinys Priedai

2VNT Automobilių Siurbimo Taures Daugiafunkcinis Namų Gyvis Su S formos Kablys Stipri Siurbimo Taurės Automobilių Remonto Rinkinys Priedai

Panašūs produktai: